Popkulttuuria ja undergroundia

- > merkittäviksi tai huikeiksi kokemani kulttuurin tuottamat elämykset elokuvateattereissa ja näyttelyissä

keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Nyt vietetään Julien Templen The Filth and the Fury -leffan vuosipäivää

Ehkä. Kuvassa kiikkustuolissa Johnny Rotten artikkelista, jossa kerrotaan hänen sairastuneen dementiaan... Elokuvassa rujo ja huonoryhtinen Johnny Rotten yhdistetään nin ikään rujoon mutta hulluun kuninkaaseen, vallanhimoiseen Rikuun eli Richard III ja eritoten Laurence Olivierin leffaversioon... Valokuvaaja / Photo by Ed Vill. Artikkeli linkissä.



Eikä yhtään lavastettu kuva Behind the scenes -artikkelista kulissien takaa. Salvador Dali piirtää ja Laurence Olivier istuu tiukkana. Artikkeli linkissä.




Nyt vietetään Julien Templen The Filth and the Fury -leffan vuosipäivää: ja aiemmin twitterissäni ja Orionissa kun punk oli jo 40 vee eli vuonna2016:


ja vallankumous tulee tanssimalla: Johnny Rotten ja P.I.L. oli mukana vapauttamassa Eestiä - tai ainakin sitä juhlistamassa:
inhoan tosi tv:tä enkä sitä siis katso. tosi tv on surkeata ilmaista paskaa ohjelmaa jossa ei makseta käsikirjoittajille eikä näyttelijöille eikä puvustajille eikä maskeeraajille. eniweis, katsoin kaks jaksoo, ihan vain Rottenin takia tätä ötökköohjelmaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.